ÉÉN VAKMAN VOOR UW DOMOTICA EN AUTOMATISERING

DE SPECIALITEITEN VAN SD-CONTROL


Eén vakman die uw volledige automatiseringsproject voor zijn rekening neemt. Het is de droom van iedereen die bouwt of verbouwt. Bij SD-Control bent u aan het juiste adres.


Het programmeren en installeren van de domotica, de aanleg van het meest geschikte netwerk, de integratie van alle onderdelen en natuurlijk ook de plaatsing van een aangepaste elektrische installatie, u kunt het met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

  • Van de meest eenvoudige tot de meest vernieuwende toepassing, wij hebben ook voor u een oplossing op maat.

UW SMARTHOME IN 4 STAPPEN 

01.


Kennismaking


U vraagt zich af welke voordelen domotica en automatisering u kunnen opleveren. Wij bekijken het graag samen met u: wat heeft u al en wat zou u willen hebben? Met de antwoorden op die vragen gaat SD-Control aan de slag.


02.


Offerte


U ontvangt van ons een voorstel dat volledig is aangepast aan uw behoeften en wensen. Dankzij de overzichtelijke offerte van SD-Control weet u in één oogopslag waaraan u zich kan verwachten.


03.


Uitvoering


SD-Control voert uw project van A tot Z uit. Wij begeleiden uw elektricien bij het plaatsen van de juiste elektrische installatie. Daarna nemen wij het volledig over: het programmeren en het installeren van uw huisautomatisering is onze specialiteit.


04.


Dienst na verkoop


Wij blijven tot uw beschikking staan, ook na de oplevering. Uw leefgewoontes kunnen nu eenmaal veranderen. Wij zorgen ervoor dat uw woningautomatisering mee evolueert met u. We zien het immers maar al te vaak: wie eenmaal gewend is geraakt aan domotica, kan niet meer zonder. En wil na verloop van tijd meer van dat.

DOMOTICA EN TOTALE INTEGRATIE


Automatisering en domotica vindt u overal. De tijd dat u ze alleen bij mensen met een functiebeperking, in weelderige villa’s of gesofisticeerde kantoorgebouwen tegenkwam, ligt al lang achter ons.


Tegenwoordig ziet iedereen er het nut van in. Is het niet leuk om thuis te komen in een aangenaam verwarmd huis? En het is toch uitermate handig dat het licht aan uw voordeur automatisch aangaat wanneer u in het donker thuiskomt? En dat uw rolluiken open- en dichtgaan wanneer u op vakantie bent? U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een geautomatiseerde oplossing voor.

NETWERKEN


Een domoticasysteem maakt net als uw computer, tablet en smartphone gebruik van een internetverbinding. Het is dan ook belangrijk dat er in uw huis een sterk en stabiel netwerk aanwezig is.


SD-Control komt bij u langs om dit mee uit te voeren. Is er een netwerk? Hoe ver reikt dit? Is het stabiel genoeg? Het zijn allemaal vragen die we beantwoorden. Indien nodig krijgt u daarna van ons een voorstel voor een netwerk dat volledig aan uw wensen beantwoordt.


Voor de automatisering van uw huis of kantoor werken wij met een netwerk van EnGenius Cloud To-Go. Dit biedt alles wat u nodig heeft voor uw smart home: voldoende bandbreedte, een goede beveiliging en een krachtig wifi-signaal in het hele gebouw.

INTEGRATIE EN COMMUNICATIE TUSSEN VERSCHILLENDE SYSTEMEN


Allerhande automatiseringen in huis hebben is één ding. Echt comfortabel wordt het pas als al die technische verbeteringen op elkaar zijn afgestemd. Stel: u moet ’s morgens dringend weg maar het licht brandt nog in de keuken, in de woonkamer staat de muziek nog aan, op de slaapkamer zijn de gordijnen nog dicht en u moet het alarm nog activeren.


Zonder automatisering verliest u kostbare tijd en komt u wellicht te laat op uw afspraak. Met domotica en een goede integratie kunt u in alle rust vertrekken. Op het moment dat u het alarm activeert, gaan overal in huis de lichten automatisch uit en stopt de muziek. De gordijnen gaan open zodra het licht genoeg is... Dit is maar één voorbeeld van de talloze voordelen die een goede integratie van uw domotica u biedt.


Om alle onderdelen van uw woon- en leefautomatisering efficiënt met elkaar te laten communiceren, werkt SD-Control met het KNX-protocol.

Deze Europeese standaard is de beste oplossing voor zowel de meest eenvoudige als de meest innovatieve domoticasystemen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE


Elke woning heeft een elektrische installatie nodig. Voor Stefan Dirkx eerst aan de slag ging als programmeur/integrator en later SD-Control opstartte, was hij actief als elektricien. SD-Control is dus helemaal thuis in het wereldje.


Gaat u uw huis automatiseren, dan staat wij u en uw elektricien graag met raad en daad bij. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning zodat uw elektrische installatie helemaal aangepast is aan de automatisering die u wenst.

  • Nieuwbouw en renovatie:


Wanneer u bij uw nieuwbouw of renovatie overweegt om domotica te integreren, neem dan meteen contact met ons op.


SD-Control adviseert uw elektricien bij de keuze van de juiste elektrische installatie.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE